Livet efter LAS

Det är över. Det är slut. Hur många tusen som har sömnsvårigheter efter ytterligare en nedmontering av tryggheten i Sverige kan man ju fråga sig. Det Kommunal och Metall skrev under på lär särskilt hårt drabba invandrare i det framtida Sverige. För vilka är det nu som kan åka ut från arbetsplatsen? I princip alla som avviker. Man ska inte underskatta ”arbetsgivarens” förmåga till godtycke.

För arbetarklassen tycks kryptovalutor vara en av få möjligheter att göra sig en extra peng, men det kräver kunskap att hitta någon vinnarna bland de många valutor som kompletterar de två stora: Bitcoin och Ethereum. Ripple XRM tycks ha problem. Som svensk kanske du sneglar åt Tyskland då Bundesbank nu har ett avtal med Ocean Protocol OPT. För mig låter det som guld i plånboken för de som lyckas hitta den kryptovalutan. För vad är Venezuela mot Tyskland? Å andra sidan har så mycket som 82% av handlarna i Venezuela signat med DASH och det bor nästan 30 miljoner i Venezuela. Så det är svårt att jämföra de två valutorna med varandra. Helt klart är att för närvarande är DASH mycket mer likvid. Den kan sprida sig i Sydamerika.

Att Staten Venezuela har kryptovalutor och 82% av handeln visar att krypto är här för att stanna och att det finns alternativ till Bitcoins monopol och Ethereums oligopol.

Bitcoin har toppat på en marketcap på 336 miljarder USD.

Venezuelas BNP är 468,6 miljarder USD och kryptovalutan DASH har en market cap på 4,3 miljarder.

Tysklands BNP är på 3,948 miljarder USD och kryptovalutan OCEAN har en market cap på 0.16 miljarder USD.

UNGEFÄR så här.

DASH har alltså just nu en market cap på 1% av Venezeuals BNP. Och det finns fog att tro att dess market cap kommer att bli 20 gånger mer då inte bara Venezuela är inblandat.

OCEAN har en market cap av 0,04 PROMILLE av Tysklands BNP. Att ta sig igenom Tysklands hårda kryptoregleringar är inte det lättaste.

OCEAN Protocol grundades av Chris Ballinger och har sitt huvudkontor i Singapore.

Att kryptovalutorna kommer innebära stora förändringar och skiften av rikedomar står allt mer klart. Risken är att många LO-medlemmar lämnas kvar på perrongen. Att de mest underbetalda vårdbiträdena i Kommunal är de som kommer att få minst värdeökning av kryptovalutornas dukade bord är det mest troliga.

Det hade varit nödvändigt för medlemmarna att få ett avtal som var bättre än inflationen samt anställningstrygghet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: